Izolație termică ultrasubtire de ultimă generație.

  CE ESTE RE-THERM

    Principiul de funcționare de funcționare RE-THERM diferă fundamental de principiul de funcționare a izolatorilor „clasici”. Datorită proprietăților lor unice, materialele  RE-THERM reduc pierderile de energie prin aplicarea unui strat de 1mm grosime !

   Caracteristicile unice ale RE-THERM sunt date de compoziția sa complexă.

     RE-THERM este compus în proporție de 80% din microsfere de ceramică și silicon cu diametrul de 10-30 µm și 50-80 µm respectiv, și 20% dintr-un amestec de liant acrilic și aditivi speciali.

     Microsferele goale de silicon, aflate în suspensie în compoziția de acril se ”lipesc” de microsfere ceramice goale, care au în interior aer rarefiat. Rezultă o substanță formată din grupuri, fiecare dintre acestea conținând o microsferă goală de silicon, lipită de câteva microsfere ceramice vidate.

     Această structură este necesara pentru ca RE-THERM să funcționeze ca un termos cu multe straturi, având ca straturi aerul rarefiat. Microsferele ceramice au proprietăți de reflexie ridicate, iar microsferele de silicon creează un strat foarte fin între ele. Astfel 1 m² de RE-THERM cu grosimea de 1 mm reflectă o cantitate de raze infraroșii egală cu cea reflectată de 50 m² de folie specială cu compartimente din aer rarefiat între straturi.

    RE-THERM poate substitui cu succes orice material  termoizolant existent pe piață.

      Rezistența la ultraviolete, flexibilitatea la dilatație termică și mecanică a bazei,rezistența la apă, precum și conductivitatea termică ultra-low și durata de viață de minim 15 ani îl recomandă ca fiind cel mai nou și inovativ material de pe piață.

retherm 1

банка

DE CE SĂ ALEGEȚI RE-THERM?

 • RE-THERM este o suspensie lichidă, gata pentru folosire, care după aplicare formează o acoperire polimerică cu proprietăți unice termoizolante și este impermeabil la suprafață.

 • RE-THERM poate fi aplicat pe suprafetele de orice forma și structura (ipsos , metal, beton, cărămidă, materiale plastice și chiar de sticlă).

 • Poate fi aplicat într-un interval de temperatură de la -60С la + 250С. Cu modificări speciale  poate lucra într-un interval de temperaturi de la + 350С  fără nici o schimbare a proprietăților sale fizice și tehnice.

 • Creează straturi polimerice de acoperire elastice și impermeabile.

 • Posedă proprietăți estetice excelente și nu necesită crearea unui strat de acoperire din pânză din fibră de sticlă sau fier galvanizat (în cazul metalului), sau tencuieli de protecție (în cazul  construcțiilor rezidențiale).

 • Conține exclusiv componente sigure din punct de vedere ecologic, de aceea poate fi utilizat și în interiorul încăperilor, inclusiv în industria alimentară.

 • Materialul termoizolant lichid RE-THERM ajută la scăderea considerabilă a pierderilor de căldură, prevenirea apariției condensului, asigurarea siguranței personalului în apropierea echipamentelor cu temperaturi ridicate.

 • Materialul de acoperire RE-THERM este elastic, are aderență bună, este rezistent la acțiunea multor substanțe chimice, este rezistent la presiunea dinamică de lungă durată, la diferențele de temperatură și umiditate, protejează împotriva coroziunii.

RE-THERM STANDARD

Pentru izolarea termică a suprafețelor (metal, beton, cărămidă, ciment, ghips, plastic, sticlă, lemn).
Se aplică la o temperatură a aerului de minim +5C și umiditatea relativă a aerului de maxim 75% în straturi de maxim 0,5 mm .

RE-THERM VERTICAL

Pentru izolarea termică a suprafețelor (metal, beton, cărămidă, ciment, ghips, plastic, sticlă, lemn), dacă este nevoie de material cu vâscozitate ridicată.
Se aplică la o temperatură a aerului de minim +5C și umiditatea relativă a aerului de maxim 75% în straturi de maxim 1,0 mm.

RE-THERM INHIBITOR

Pentru izolarea termică a suprafețelor (metal, beton, cărămidă, ciment, ghips, plastic, sticlă, lemn),folosite în condiții de umiditate ridicată. Protejează eficient suprafețele metalice împotriva coroziunii și materialele poroase împotriva apariției mucegaiului.
Se aplică la o temperatură a aerului de minim  +5C și umiditatea relativă a aerului de maxim 75% în straturi de maxim 0,5 mm.

RE-THERM FROST

Pentru realizarea lucrărilor de izolare termică a suprafețelor (metal, beton, cărămidă, ciment, ghips, plastic, sticlă, lemn). Poate fi aplicat la t aerului de până la -20C.
Aplicați la o temperatură a aerului nu mai mică de -20C și umiditatea relativă a aerului de maxim 75% în straturi de maxim 0,5 mm.

1

DOMENII DE UTILIZARE

 •    Izolarea termică a anvelopelor clădirilor și construcțiilor, fațadelor, fundațiilor, acoperișurilor,   planșeurilor, grinzilor cadrelor și altor elemente structurale, îmbinărilor plăcilor, dependințelor și subsolurilor, mansardelor, loggiilor și balcoanelor, glafurilor ferestrelor și ușilor, nișelor făcute în perete pentru calorifere.

 • Izolarea termică  a conductelor de apă rece și caldă, porțiunilor, echipamentelor și nodurilor  rețelelor și sistemelor de încălzire, conductelor tehnologice, vanelor  și robineților de închidere, conductelor de tip magistrală, echipamentelor tehnologice de înaltă și joasă temperatură, conductelor de aer, coșurilor de fum, sistemelor de aer condiționat, structurilor de susținere.

 • Izolarea termică a cocilor navelor, caroseriilor mașinilor, furgoanelor (vagoanelor) izotermice și furgoanelor (vagoanelor) frigorifice, mașinilor și echipamentelor.

 • Izolarea termică a rezervoarelor și depozitelor, diferitelor tipuri de elemente tehnologice.

DESCARCA DOCUMENTATIA
DESCARCA AGREMENT TEHNIC