R-COMPOSIT este un material hidroizolant polimeric ,

gata de utilizare, pe bază de latex acrilic modificat cu marmură.

R-COMPOSIT  protejează eficient acoperișurile de precipitații, reduce semnificativ acțiunea radiațiilor solare și a altor factori.

R-COMPOSIT  poate fi folosit pentru hidroizolarea acoperișurilor aflate în exploatare, balcoanelor și teraselor deschise și a tuturor suprafețelor pentru care este recomandată utilizarea bitumului și a materialelor similare.

rcomposit1

De ce sa alegeti R-COMPOSIT

  • poate fi folosit pentru hidroizolarea acoperișurilor aflate în exploatare, balcoanelor și teraselor deschise și a tuturor suprafețelor pentru care este recomandată utilizarea bitumului și a materialelor similare.

  • pentru repararea acoperișurilor nu este nevoie de îndepărtarea materialului de tip rolă vechi, ci doar se vor elimina defectele vizibile (bule sau zonele în care stratul vechi s-a desprins).

  • spre deosebire de majoritatea hidroizolanților are o permeabilitate a vaporilor de apă foarte bună și permite cu ușurință eliminarea vaporilor de apă de pe suprafață. Astfel, baza pe care este aplicat R-COMPOSIT este intotdeauna uscată, ceea ce prelungește durata de viață a bazei.

  • reduce încălzirea acoperișului sub acțiunea razelor solare și permite reducerea consumului de energie a sistemelor de aer condiționat ale clădirilor cu 40 % sau mai mult. Acest lucru este valabil mai ales în timpul verii pentru locuitorii etajelor superioare, precum și pentru magazine, centrele comerciale și alte clădiri care au acoperișuri cu suprafețe mari.

  • înseamnă rezistență ridicată la acțiunea factorilor atmosferici (rezistență la apă, radiații UV, schimbări de temperatură, umiditate etc), fiabilitate garantată, rezistență la uzură si durabilitate (durata de viață pe acoperișuri este de minim 15 ani).

rcompositremont-krovli2

     Foarte actuală este și folosirea R-COMPOSIT la clădiri expuse riscului de deformare din cauza dilatării și contracției solului. Dacă acoperișul este din metal, folosirea materialelor bituminoase ondulate duce la apariția fisurilor în stratul de acoperire, și nu numai la îmbinări. Acest lucru se datorează faptului că dilatarea/contracția termică a metalului și a covorului bituminos sunt foarte diferite. R-COMPOSIT este deosebit de elastic și rezistent (alungirea stratului de acoperire R-COMPOSIT până la rupere este de 500%. Ceea ce înseamnă că, înainte de a se rupe, stratul de acoperire trebuie să se întindă de 5 (!) ori).

Are o rezistență ridicată la multe medii chimice și biochimice, rezistă foarte bine la îngheț, nu își schimbă proprietățile la temperaturi atmosferice de sub -30C, și nici nu se deteriorează la temperaturi ridicate (până la +100C).

DOMENII DE UTILIZARE

  • Hidroizolarea acoperișurilor și a altor suprafețe, inclusiv cele aflate în exploatare;

  • Hidroizolarea acoperișurilor și a altor suprafețe, pe care sunt fixate construcții și/sau cu forme geometrice complexe;

  • Hidroizolarea acoperișurilor și a altor suprafețe pentru care materialele de tip rolă nu pot fi utilizate;

  • Hidroizolarea acoperișurilor existente sau a altor suprafețe, acoperite cu bitum vechi, membrane bituminoase, ardezie, foi de metal etc, care au nevoie de reparații sau renovare;

  • Hidroizolarea îmbinărilor, rosturilor și a altor zone expuse scurgerilor de apă

          Hidroizolarea pardoselilor și pereților de baie, grupurilor sanitare, balcoanelor și a altor zone expuse la contactul cu apa sau care prezintă risc de inundație

DESCARCA DOCUMENTATIA
DESCARCA AGREMENT